Відеохостинг YouTube зроблять платним: що зміниться?

1050 0
Керівництво найпопулярнішого у світі відехостингу YouTube вирішило запровадити платну підписку.
фото: fashiontechforum.com

фото: fashiontechforum.com

YouTube оголосив про запуск платної підписки. Сервіс називатиметься на YouTube Red, а оформити підписку можна буде з 28 жовтня за $9,99 на місяць. Платна підписка дасть можливість користувачам дивитися ролики без реклами і завантажувати їх для подальшого перегляду без інтернету. Починаючи з 2016 року користувачі YouTube Red отримають доступ до ексклюзивного контенту, що складається з шоу і фільмів. Безкоштовний доступ до більшості відеоресурсів YouTube збережеться.

Читайте також: Facebook хоче дозволити завантажувати відео замість фото в профіль

Платна підписка стане додатковим джерелом доходу не тільки для хостингу, але і для власників відео. Вони зможуть монетизувати свій контент безпосередньо завдяки глядачам, а не рекламі. Відеоблогери будуть отримувати додаткові кошти, якщо їх відео подивився власник преміум-екаунта. Чим більше часу такий глядач проведе на каналі, тим більше заробить його власник.

Джерело: Watcher.ua

Опублікувала Юлія Сабадишина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!