Відеоконкурс присвячений Шептицькому. Як взяти участь?

1658 0
У суботу, 20 червня, стартує Всеукраїнський конкурс коротких відео «Меценат», що присвячений діяльності найбільшого українського мецената митрополита Андрея Шептицького. Протягом трьох місяців – до 20 вересня – кожен може надіслати свої ролики про меценатство, щоб отримати можливість здобути гран-прі конкурсу і отримати п’ять тисяч гривень.
фото: zz.te.ua, googleusercontent.com

фото: zz.te.ua, googleusercontent.com

Анастасія Нечипоренко, одна із організаторів, розповіла, що конкурс складається із кількох етапів. Під час першого – з 20 червня по 20 вересня – організатори приймають від учасників фільми про меценатство тривалістю 1-10 хв. Після цього протягом місяця компетентне журі та користувачі Інтернету матимуть змогу оцінити відео. Володар гран-прі отримає 5 тис. грн нагороди, а автор, який здобуде приз глядацьких симпатій – 3 тис. грн.

«Відео може бути довільної тематики. Не йдеться про те, що там має бути зображений Шептицький. Ні! Він нас просто надихнув. Має бути дотичність до дарування, якоїсь підтримки культури і мистецтва у будь-який спосіб. Це абсолютна фантазія і творчість», – додала Ірина Шимон.

Усі роботи будуть розміщені на офіційному сайті «Меценату» і у Facebook. Там також можна знайти усі вимоги та заповнити аплікацію для участі у конкурсі.

За інформацією: zik.ua.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!