Відібрати територію і ударити по керівництву України. В офісі президента повідомили про стратегічні цілі Росії

2145 0
В Офісі президента зазначають, що є ймовірність того, що російські війська намагатимуться проникнуть в урядовий квартал.
Фото:pravda.com

Фото:pravda.com

В Офісі президента повідомили про дві тактичні цілі Росії у цій війні –  відібрати території і нанести удар по керівництву України, щоб спровокувати безлад. Про це інформує «Українська Правда» з посиланням на радника голови офісу президента Михайла Подоляка.

Читайте також: СБУ просить повідомляти про підозрілих осіб чи техніку біля стратегічних об'єктів

«Ключове завдання росіян – прибрати керівництво України, створити максимальну паніку, тобто обезголовити все керівництво, щоб не було легітимної влади. Після цього завести сюди когось із своїх маріонеток і прийняти якийсь пакт про двосторонні відносини із Росією», – зазначив він.

За словами Михайла подоляка, наразі Росія пробує дестабілізувати ситуацію у великих містах, зокрема у Харкові та Києві.

Також Подоляк зазначив, що є ймовірність того, що російські війська можуть проникнуть в урядовий квартал: «Можливе точкове десантування і спроба проникнути в урядовий квартал», – зазначив він.

Також він попередив про провокації і можливі обстріли української стратегічно-важливої інфраструктури.

«Ці ексцеси будуть протягом сьогоднішнього дня», – зазначив він. 

Читайте також: На всій території України вводять воєнний стан

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін о 4 ранку виступив з екстреним зверненням до росіян та заявив про початок «спеціальної військової операції». Він каже, що своє рішення ухвалив, після того, як до нього звернулися ватажки самопроголошених «республік» на Донбасі.

Сьогодні, 24 лютого, о 5.00 збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивні обстріли наших підрозділів на сході, нанесли ракетно-бомбові удари по аеродромах в Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних Сил України. На всій території України вводять воєнний стан.

Громадян закликають зберігати спокій, залишатися за можливості вдома та слідкувати за повідомленнями органів влади. Зокрема, львів'ян попереджають про ймовірну появу диверсантів на вулицях. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!