Відключення світла та вибух газового балона в квартирі. Головні події дня у Києві

904 0
Дайджест новин за 10 січня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Відключення світла 

У ДТЕК навели три причини, чому в Києві та області стали частіше вимикати світло. По-перше, російські терористи продовжують атакувати об'єкти енергосистеми, що посилює дефіцит електроенергії. По-друге, морози посилюються, і люди частіше використовують обігрівачі, через що сильно зростає навантаження на мережі. По-третє, промислові підприємства повернулись до роботи, що теж призвело до збільшення споживання електроенергії. 

Судитимуть викладачку, яка писала, що Київ є «власністю москви»

Викладачку гімназії в столиці судитимуть за підтримку дій окупантів та заклики до повалення влади в Україні. Вона визнавала правомірною окупацію частини території України збройними силами росії, стверджувала, що Київ є власністю москви та висловлювала сподівання на перемогу рф.

Наразі до суду скерували обвинувальний акт відносно жінки. Обвинувачена перебуває під вартою.

Вибух газового балону в квартирі 

У квартирі під Києвом вибухнув газовий балон. Це сталося на другому поверсі 9-поверхового житлового будинку у Броварах. Внаслідок вибуху пошкоджено вікна та двері квартири. Потерпілих немає. 

Міжнародна допомога

Із Риги до Києва сьогодні вранці вирушили 10 сучасних міських автобусів – допомога латвійських партнерів. Також в автобусах – гуманітарна допомога, яку зібрали громадяни Латвії.

Відкриття фотовиставки про те, як кияни переживають війну

На залізничному вокзалі столиці представили виставку «Київ – незламне серце Європи». На фотографіях зображено життя мешканців Києва та приміських містечок в умовах російської агресії.

Найпопулярніші дитячі імена

У Центральному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції розповіли про найпопулярніші імена для дітей у Києві у 2022 році.  Жіночі найпопулярніші імена: Софія, Поліна, Вікторія, Єва, Анна, Марія, чоловічі – Марк, Олександр, Максим, Матвій, Артем.

 
Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!