Відключення світла та вибухи в області. Головні події дня у Києві

805 0
Дайджест новин за 27 грудня.
Київ / Фото: Unsplash

Київ / Фото: Unsplash

Коли завершаться екстрені відключення світла

У Києві та області тривають екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень наразі не діють. За словами генерального директора YASNO Сергія Коваленка, поки триватимуть ремонти на пошкоджених вузлах передавання електроенергії, в столиці триватимуть екстрені відключення світла. 

Вибухи в області

У деяких громадах на Київщині сьогодні могли лунати вибухи через навчання для саперів. 

Метрополітен

Минулого тижня столичним метро скористалися понад 4 мільйони пасажирів. Також із 19 до 26 грудня провели необхідні планові ремонтні роботи. Зокрема, замінили 38 шпал, 18 напівшпалків та 200 метрів рейки. 

На станціях «Дружби народів» та «Шулявська» тривають почергові капітальні ремонти ескалаторів. Продовжується заміна турнікетів на станції «Палац спорту». Всі роботи проходять у нічну зміну, тому для пасажирів станція працює у звичайному режимі.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!