На правах реклами

У Львові відкрили житловий комплекс OBRIY 2, збудований за унікальним проєктом

4111 0
В новобудові реалізовано комфортні спільні простори за дизайном відомої студії, облаштовують освітній центр, поруч розвивають парково-відпочинкову територію, а девелопер паралельно розпочав реалізацію нового ЖК вже у рівні бізнес-класу.
https://lev-development.com.ua

https://lev-development.com.ua

Офіційним відкриттям збудованого ЖК OBRIY 2 завершує рік компанія LEV Development, яка нещодавно оголосила також старт нового проєкту житлового комплексу бізнес класу ARTHOUSE park.

«В холі OBRIY 2 вже стоїть святкова ялинка і я хотів би, щоб цей настрій передався нашим мешканцям. Ми вчасно виконали наші договірні умови, завершили всі будівельні та оздоблювальні роботи і отримали від ДАБІ сертифікат про готовність будинку до експлуатації», – говорить Олександр Островський, співзасновник компанії LEV Development.

Дизайн холів в будинку спроєктовано відомою студією Марка Савицького.

«В цьому об’єкті ми хотіли показати, що зручність і краса можуть співіснувати. Тут форми не пафосні, а динамічні», – говорить дизайнер.

Відеоогляд OBRIY 2:

«Динаміку OBRIY 2 передали і екстер'єром: вікна нібито рухаються по фасаду, балкони перемежовуються панорамними вікнами, щоб він був «живий», – говорить Євген Платонов, архітектор проєкту.

Також в новобудові облаштовується освітній простір – школа та дитячий садочок мережі Think Global. Інфраструктура нового OBRIY 2 доповнює відкриті раніше девелопером мультифункціональний спортивний майданчик для мешканців різного віку та відпочинкову BBQ зону.

Паралельно з цим розвивається і Малоголосківський парк, збереженням і облаштуванням якого займається в тому числі сама компанія, та вся інфраструктура району. Як повідомив заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач,  зроблено новий проїзд з вулиці Малоголосківської на вулицю Тунельну, підготовлено проєкт капітального ремонту ще одного проїзду – по вулиці Щеповій та оголошено всеукраїнський архітектурний конкурс для нової школи і дитячого садка в районі «Під Голоском».

«До кілометра бетонової основи прокладено, уже маємо ще один виїзд з району… Щодо нової школи і садка головна вимога – цей навчальний заклад має бути зразковим в усіх сенсах… У міській раді є бажання цей кейс зробити показовим», – повідомив Любомир Зубач на сторінці у ФБ.

Компанія LEV Development також завершує будівництво ЖК OBRIY 3 і  HYGGE та оголосила про старт нового проєкту бізнес-класу ARTHOUSE park на Малоголосківській. Новобудова позиціонується вже як бізнес-клас, що передбачає додатковий комфорт та якість житла, а її концепція поєднує житло, мистецький простір та парково-відпочинковий простір.

«Мистецтво  не лише розкіш, яку можна споглядати в закритих виставкових залах. Відтепер скульптури, картини та предмети сучасного мистецтва  не у галереї, а у холі вашого дому», – зазначають маркетологи LEV Development.

Цей підхід знайде своє відображення і в холах комплексу, які спеціально розробляє студія Марка Савицького. Особлива пропозиція в комплексі пентхауси на останніх поверхах, які спроєктовані як «представницький клас», матимуть високі стелі (3 м), систему персональних електронних пропусків, двері та замки преміум-класу, спеціальну килимову плитку. Подібні матеріли, як пояснюють в компанії, застосовуються в дорогих 5-зіркових готелях.

Щодо вартості квартири нового ARTHOUSE Park стартують від 19 100 грн/кв.м. (при тому, що квартири у відкритому ЖК комфорткласу OBRIY 2  можна знайти в оголошеннях за ціною від 25 500 грн/кв.м.). Доступність ціни пояснюється початком будівництва і знижками старту продажів. Проте, як свідчить практика ринку нерухомості новобудов, ще до етапу закінчення будівництва ціни на такі квартири зростають приблизно на 40%.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!