Відкриття 460 кав’ярень та ризик ракетних ударів. Головні події дня у Києві

976 0
Дайджест головних новин у Києві 10 квітня.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

Безпекова ситуація. Вихідні у столиці України пройшли спокійно. Однак міська влада постійно повторює: ймовірність повторних повітряних атак все ще висока.

Бізнес. У Києві відновлює роботу бізнес: в суботу працювали понад 900 продовольчих магазинів, 35 ринків та близько 460 кав’ярень. 

Читайте також: Вимушені переселенці з-під Києва відкрили у Львові віконечко «Кіт» з пирогами. Фото 

Статистика одружень та народжуваності. За 45 днів повномасштабної війни у столиці одружилися 1439 пар. За цей період у Києві народилося 1189 малюків: 629 хлопчиків та 560 дівчаток. Серед новонароджених – 29 двієнь. 

Київська область. Збудовано насипний міст через річку Ірпінь в районі с. Романівка. Він розвантажить потоки машин, які ідуть до Ірпеня та в сусідні міста. На черзі міст біля с. Стоянка.

Нагадаємо, що у Києві активісти прибрали зі стели міст-героїв на Шулявці білоруські та російські міста, а замість них встановили стенди з українськими. Там, де раніше були москва, ленінград, сталінград, тула, мурманськ, смоленськ, новоросійськ, а також мінськ і брест, з‘явилися міста-герої України: Харків, Херсон, Чернігів, Миколаїв, Волноваха, Охтирка, Буча, Ірпінь, Гостомель і Маріуполь.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!