У Львові стартує Бієнале довіри. Де подивитися

2353 0
Головними локаціями Бієнале довіри протягом 19-21 жовтня стануть Центр Шептицького та LEM Station, де одночасно відбуватимуться події академічної (дискусійної), практичної та мистецької частин програми. Частину подій Твоє Місто транслюватиме наживо.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

Сьогодні, 19 жовтня, у Львові стартує Бієнале довіри – спільна ініціатива підприємців, митців, науковців та активістів задля відновлення довіри як соціальної звички. 

У дискусійній частині візьмуть участь Барт Нотебом, Том Бьорк, Чарльз Лендрі, Олександр Фільц, Володимир Нємєрцалов та інші. З детальною програмою можна ознайомитись тут.

Читайте також: У відомих львівських ресторанах можна буде платити, скільки захочеш. Перелік закладів

З фінського Гельсінікі до Львова приїде керівник бюро урбаністичних досліджень у місті Тімо Кантель. Свої практики і досвіди побудови довіри презентуватимуть GIZ, «Громади в дії», УКМЦ, Суспільне, «Український тиждень», «Критика», Ukraїner.

«Твоє Місто» транслюватиме наживо відкриття проекту, яке відбуватиметься в Центрі Шептицького УКУ. Трансляція здійснюватиметься на  сайтіYouTube-каналі та на Facebook-сторінці орієнтовно з 10:00 до 13.30.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!