Політична реклама

Відкриття "Львів-Арени" транслюватимуть із 4-годинною затримкою

1273 1
У суботу, 29 жовтня, телеканал «Україна» покаже церемонію відкриття стадіону «Арена Львів». Телевізійну трансляцію здійснюватиме компанія Profit Production.

Про це повідомляє прес-служба Profit Production. Відкриття стадіону покажуть у запису: початок ефіру – о 23:35, тим часом як сама церемонія розпочнеться о 19:30.

Режисером телеверсії події стане Андрій Дончик. Ведучими церемонії, як і на відкритті «Олімпійського» в Києві, – Сніжана Єгорова і Юрій Кот.

Технічний персонал і оператори Profit Production були задіяні в здійсненні прямої трансляції відкриття «Олімпійського». Однак тоді загалом за трансляцію відповідав продакшн ISTIL Studios. На церемонії відкриття львівського стадіону покажуть документальний фільм про будівництво спортивної арени, а зірки українського спорту пройдуть спеціальним парадом. На стадіоні зі своїми шоу виступлять французький цирк Plasticiens Volants, українська співачка Руслана та американська поп-виконавиця Anastasia.

Нагадаємо, що телеканал «Україна» у 2009 році транслював відкриття «Донбас-Арени» та у 2011-му – «Олімпійського». «Україна» показувала відкриття «Олімпійського» в запису з плашкою «Наживо», пише «Телекритика».

27 Жовтня, 2011 19:46
Слава Україні ОТ УСРАЛИСЬ РЫГОАНАЛЫ СО СВОИМ ОВОЩОМ!БОЯТСЯ ВСЁ ПОКАЗАТЬ! ДА НЕНАВИДЯТ ЗЕКА НА БОЛЬШЕЙ ЧАСТИ УКРАИНЫ !!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!