Відкриття мосту на Городоцькій відклали на невизначений термін

3506 1
Завершення ремонтних робіт, яке попередньо переносили декілька разів, наразі залежить від погодних умов. Відтак, точної дати відкриття мосту підрядники назвати не можуть.
Фото: wz.lviv.ua

Фото: wz.lviv.ua

«Роботи завершуються: для відкриття мосту й відновлення руху необхідно покласти асфальт, а для цього потрібні сприятливі погодні умови», - пояснив у коментарі для Tvoemisto.tv керівник підрядної організації «Західтрансбуд» Зиновій Дац.

За його словами, щоб остаточно покласти асфальт на мості на Городоцькій, працівникам треба 3-4 дні плюсової температури. Як тільки матимуть можливість, роботи завершать, а дорогу відкриють для користування.

Нагадаємо, закінчення ремонту на цій ділянці відтерміновували декілька разів: попередньо його анонсували на 14 жовтня, потім відкладали на кінець листопада, згодом – на середину грудня. На шляхопроводі проводили комплексну реконструкцію: аварійно-відновлювальні роботи з розширенням проїзної частини до чотирьох смуг та реконструкції інженерних мереж.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
18 Грудня, 2016 21:32
Андрій А якби активніше працювали влітку (особливо в липні-серпні, коли опадів взагалі не було), то відкрили б ще до морозів
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!