Відкриття мосту на Городоцькій у Львові знову відтермінували

5739 0
Міст на вулиці Городоцькій, який мали намір відкрити до кінця листопада, збудований на 80%.
Фото: wz.lviv.ua

Фото: wz.lviv.ua

Як повідомив Tvoemisto.tv керівник підрядної організації «Західтрансбуд» Зиновій Дац, закінчення робіт відтермінували, оскільки під час їх проведення були виявлені проблеми технічного характеру.

«Ми планували закінчити ремонт у листопаді, проте із технічних причин не можемо це зробити. Наразі роботи завершили на 80-85%. За сприятливих умов для проїзду транспорту міст сподіваємося відкрити до середини грудня цього року», – сказав Зиновій Дац.

Додамо, що мешканці міста скаржилися на незручний перехід вздовж периметру аварійно-відновлювальних робіт. Як зазначив Зиновій Дац, робітники намагаються їх пропускати через будівельний майданчик з мінімальним ризиком для пішоходів.

Читайте також: Цього тижня у Львові відкриють вулицю Садову

Нагадаємо, в результаті ремонтних робіт проїзну частину дороги розширюють до 4-х смуг на вулиці Городоцькій на ділянці від Хлібзаводу до вулиці Сяйво. Попередньо міст планували відремонтувати до 1 жовтня цього року.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!