Від сьогодні львів'яни можуть їздити Скнилівським мостом

4672 0
Дорожники уже практично завершили будівництво проїзної частини мосту на об’їзній Львова, тому від сьогодні мостом вже їздять автівки. Ремонтники ще дещо добудовуватимуть упродовж кількох днів, але переконують, що водіям це не заважатиме. Міст ремонтували більше року, нині на ньому облаштувати три смуги для транспортного руху.
фото: zaxid.net

фото: zaxid.net

Учора, 6 липня, Служба автомобільних доріг у Львівські області інформувала про завершення ремонтних робіт на Скнилівському мосту поблизу села Холодновідка. Зазначалося, що дорожники вже уклали верхній шар асфальтобетону та закріпили бар’єрне й перильне огородження на самому мості. Не облаштованою лишилася пішохідна доріжка при виході з мосту. Попри прогнозоване перенесення відкриття мосту, сьогодні ним вже їздить транспорт.

Читайте також: У Львові на Сихові перекриють рух. Схема об’їзду

Нагадаємо, роботи виконує підрядна організація ТзОВ «ЗахідТрансБуд» на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області. Згідно кошторисно-проектної документації вартість ремонтних робіт становить 14,5 млн грн. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!