Трамваї на Замарстинівську обіцяють запустити напередодні Різдва

1834 0
Після замощення вулиці бруківкою вона має ще 10 днів вистоятися.
Фото: Тарас Бабенчук

Фото: Тарас Бабенчук

Відкрити вул. Замарстинівську для проїду трамваїв планують до 6 січня. Про це повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

«Робітники "Львівелектротранс" обладнують колії, а працівники компанії «Онур» підключають інженерні мережі до колектора. Колектор в районі вул. Хімічна, 2 вже облаштували. Тепер еобхідно під'єднати його до інженерних мереж по вул. Дашкевича», — каже вона.

За її словами, після замощення вулиці бруківкою вона має ще 10 днів вистоятися і до 6 січня планують відновити рух трамваїв. Раніше повідомляли, що завершити реконструкцію та відновити трамвайний рух вулицею мають до кінця року.

Читайте також: Бруківку з площі Двірцевої замостять на Замарстинівській

Нагадаємо, вулицю Замарстинівську закрили для проїзду електротранспорту у грудні 2017 року. Взимку торік провели тендер на підрядника, яким стало ТзОВ «Онур Конструкціон». Вартість робіт становить 84,47 млн гривень.

Частину вулиці від Липинського до Східної закрили для проїзду транспорту на початку березня, а наступного дня почали підготовчі ремонтні роботи — зняли дорожнє покриття, демонтували колії та електричні опори. Наприкінці квітня на вулиці зупинили роботи, а проект відправили на доопрацювання через виявлені пливучі ґрунти. Згодом роботи відновили. Вздовж вулиці мали зрізати всі дерева та замінити їх на молоді саджанці. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!