Політична реклама

Відкрити аптеку в Україні стане простіше

2197 0
Міністерство внутрішніх справ України внесло зміни до технічних вимог для приміщень, в яких планують розмістити аптеку.

Зокрема, як зазначають у міліції, при відкритті аптеки не потрібно дотримуватися низки технічних вимог (товщини стін, підлоги, стелі тощо.), необов'язково обладнувати сигналізацією, виведеною на централізовані пункти охорони, а досить встановити місцеву звукову і світлову сигналізацію.

У МВС вважають, що ці зміни сприятимуть розширенню мережі аптек, які надають знеболювальні препарати із вмістом наркотичних і психотропних речовин. Це у свою чергу збільшить доступність цих ліків, для пацієнтів із хронічним болючим синдромом.

Наразі видача дозволів МВС на використання об’єктів і приміщень, призначених для здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів вже здійснюється з урахуванням внесених змін.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!