Політична реклама

Відкрити візу в Австралію відтепер стане простіше

3051 0
Австралія ввела спрощений порядок оформлення громадянам України віз для в`їзду в Австралію з метою туризму, відвідання родичів або друзів та бізнесу (без права на працевлаштування) із запланованим терміном перебування до трьох місяців.

Щоб оформити візу заявники заповнюють розміщену на веб-сайті департаменту Імміграції та громадянства уряду Австралії електронну візову анкету та надсилають її до зазначеного департаменту електронною поштою, -  повідомляє прес-служба МЗС України.

У випадку прийняття позитивного рішення щодо візового клопотання апліканта йому буде надіслано електронний лист - підтвердження про наявність дозволу на в`їзд до Австралії. Зазначений документ має бути роздрукований та наданий заявником при перетині державного кордону Австралії разом з паспортним документом.

Громадяни України можуть також у звичайному порядку звертатися до Посольства Австралії в Російській Федерації з клопотаннями про оформлення їм відповідних віз.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!