У Львові провели змагання з бодібілдингу та фітнесу. Фото

3850 0
У Львівському міському Палаці культури імені Гната Хоткевича 2-го квітня відбулися змагання за Кубок Львівщини з бодібілдингу та фітнесу.
Фото: Evgeny  Kraws

Фото: Evgeny Kraws

Змагання пройшли під патронатом Міжнародної федерації IFBB. Загалом у змаганнях взяли участь майже 100 атлетів із різних регіонів України. До Львова прибули представники Вінниці, Рівного, Ужгорода, Берегова, Чернівців, Харкова, Києва, Дніпра, Хмельницького, Самбора, Івано-Франківська, Луцька, Запоріжжя та Донеччини.

Читайте також: У Львові провели відбір на конкурс «Міс Львів 2017». Фото

Спортсмени змагалися в таких категоріях:

  • Бодібілдинг: юніори та ветерани;
  • Бодібілдинг (до 80 кг, до 90 кг, понад 90 кг); 
  • Бікіні (до 163см, до 166 см, понад 166 см);
  • Бодіфітнес (жінки) та Men's Physique  (до 178 см, понад 178 см)

 

По завершенні змагань спортсмени виборювали Кубок у абсолютній категорії.

Традиційно найбільша конкуренція була у дівчат в категорії «Бікіні». Тут абсолютною переможницею стала донеччанка Лідія Марусич (№ 81). У бодібілдингу в найпрестижнішій ваговій категорії «понад 90 кг» переміг киянин Микита Пустовіт (№ 35), а абсолютним чемпіоном за рішенням суддівської колегії обрано Сергія Борденюка з Хмельницького (№ 11). У категорії «Men's Physique» найкращим став представник Закарпаття Юрій Йовбак (№ 99). Кубок у бодіфітнесі завоювала репрезентантка Закарпаття Юлія Гомбош (№ 44)

Інформація та фото з facebook-сторінки Євгена Кравса

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!