Відкривайте Львів. Як авіакомпанія із Саудівської Аравії рекламує місто для туристів

12268 0
У ролику показують місцеві пам’ятки архітектури, ресторани, традиційну їжу і напої, а також тутешніх мешканців.
Фотоскрін із відеоролика

Фотоскрін із відеоролика

Міжнародна бюджетна авіакомпанія Flynas, що базується в Саудівській Аравії, представила своїм потенційним пасажирам промоційний ролик про Львів, аби заохотити туристів подорожувати сюди.

«Відкривайте для себе Львів», «Подорожуйте та відчуйте літо у Львові»,– із такими закликами з’явилися відео на офіційних сторінках авіаперевізника.

У ролику показують місцеві пам’ятки архітектури, ресторани, традиційну їжу і напої, а також тутешніх мешканців.

Нагадаємо, саудівський лоукостер Flynas 11 червня розпочав виконувати рейси з Ер-Ріяду до Києва. Ще два маршрути до Львова лоукостер із Саудівської Аравії Flynas відкрив в суботу, 3 липня. Львівські готелі та крамниці навіть почали переформатовуватися під потреби гостей з ісламських країн. На вивісках можна помітити назви та ціни на товар не лише українською, а й арабською мовами. Більше того, щось схоже на жіночий одяг в ісламі – хіджаби – стали у нас й продавати.

Чим приваблює Україна та Львів зокрема туристів із Саудівської Аравії, читайте у матеріалі на Тvoemisto.tv.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!