Сьогодні планують відкрити для проїзду відремонтовану ділянку вулиці Хмельницького

2289 0
Після свят ремонт вулиці продовжать на іншій ділянці.

Сьогодні для проїзду відкриють частину вулиці Богднана Хмельницького. Там уже нанесли розмітку, вулиця буде проїздною на новорічно-різдвяні свята, про це на своїй сторінці у Фейсбук пише заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий.

Він зазначає, що сьогодні, 21 грудня для проїзду відкриють частину вулиці Богдана Хмельницького, а саме ділянку від вулиці Механічної до вулиці Олійної.

«11 січня починається друга черга робіт вул.Богдана Хмельницького, а саме на ділянці від вулиці Липинського (від заїзду на АС2) до вулиці Кукурудзяної», – пише Андрій Білий.

Вартість робіт 175,4 млн грн., завершать роботи у 2021 році.

Нагадаємо, наступного року у Львові планують розпочати ремонт на вулиці Шевченка – від вулиці Ярослава Мудрого до вулиці Єрошенка, завершити три масштабні реконструкції, які розпочали цього року – це Вулиця Степана Бандери, Богдана Хмельницького та Пекарська, а також, якщо буде достатньо фінансування, то ремонтуватимуть міст на вулиці Ковча, вартість робіт там майже 40 мільйонів гривень

Фото: Роман Балук і Фейсбук-сторінка Андрія Білого


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!