Відновлення депо на Вітовського оцінили у 5 млн доларів

2315 0
Заявки на участь в міжнародному конкурсі на реконструкцію та ревіталізацію об’єкта можна подавати до 28 серпня.
Фото: igor-salnikov.livejournal.com

Фото: igor-salnikov.livejournal.com

Чиновники Львівської міської ради оцінюють інвестиції в реконструкцію і реставрацію старого трамвайного депо на вулиці Вітовського приблизно у п’ять мільйонів доларів США.

Як зазначила на прес-конференції начальник управління інвестицій та проектів Ольга Сивак, мета конкурсу – створити у цьому  комплексі сучасний креативний інноваційний центр.

«Ми дуже сподіваємося, що знайдеться інвестор, який оцінить таку харизматичну будівлю, якою є наше трамвайне депо» , - цитує слова чиновниці прес-служба Львівської міської ради.

Читайте також: Львів шукає інвестора для реконструкції старого трамвайного депо

Конкурс триває до 28 серпня, а  пропозиції будуть відкриті 29 серпня, відтак комісія матиме два тижні на вивчення пропозицій і після цього обере переможця.

Згідно з умовами, розповіла чиновниця, інвестор не зможе змінювати зовнішні форми будівлі, а всередині має облаштувати простори за всіма останніми світовими вимогами. За попередніми оцінками інвестиція у реконструкцію і реставрацію цього трамвайного депо сягатиме орієнтовно 5 млн. доларів.

Загальна площа приміщень становить 5,3 тис. кв. м і у конкурсній документації прописано, що це мають бути робочі простори, спільний простір, центр навчання та розвитку, майстерні, парковий простір, автомобільний та велосипедний майданчик, простір для організації подій, зона кафе, де люди зможуть випити кави та перекусити. Головна вимога – це не може бути один великий ресторан, бо більшість приміщень повинні займати функціональні простори.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!