Повернути довіру пацієнта. У Нацслужбі здоров’я запрацювала гаряча лінія

2231 0
Цілодобову консультацію тут можуть отримати пацієнти, лікарі, керівники медзакладів та представники місцевого самоврядування.
ілюстративне фото: з відкритих джерел

ілюстративне фото: з відкритих джерел

Учора, 8 жовтня, розпочав роботу контакт-центр Національної служби здоров’я України, що обслуговуватиме пацієнтів, лікарів та керівників медичних закладів, інформує прес-служба НСЗУ.

Зокрема, у контакт-центрі розкажуть, як вибрати лікаря, як підписати декларацію з ним, які послуги в поліклініці та лікарні можна отримати безкоштовно, нові правила фінансування медзакладів, як місцевій владі взаємодіяти з НСЗУ та автономізувати медзаклади тощо.

Читайте також: Нові правила для лікарів та пацієнтів: що варто знати. Інфографіка

Звернутись у контакт-центр можна за безкоштовним коротким номером 1677. Відповіді на найбільш поширені запитання будуть доступні цілодобово в автоматичному режимі, а в робочий час можна буде поспілкуватись з оператором. Усі запити, вирішення яких потребує додаткового часу, реєструватимуться і скеровуватимуть у відповідні підрозділи НСЗУ. Після отримання відповіді на них оператори контакт-центру перетелефонують. Будь-які питання можна, окрім телефону, задавати електронною поштою ([email protected]) та через Facebook.

За словами речниці НСЗУ Інги Ткаченко, метою контакт-центру є відновлення довіри пацієнта до лікаря і лікаря до держави.

Додамо, що Львів та Червоноград увійшли до топ-10 міст України за відсотком підписаних декларацій з лікарями.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!