Відома дієтологиня і модель Мей Маск виступить на ІТ Arena 2021

2729 0
У своїй доповіді вона якраз зосередиться на розширенні можливостей жінок та їхньому впливі на розвиток технологічної галузі.
фото: foodandmood.com.ua

фото: foodandmood.com.ua

Дієтологиня, модель, мама засновника SpaceX та Tesla Ілона Маска – Мей Маск – стане гостею IT Arena, що проходитиме 7-9 жовтня у змішаному форматі. Зокрема, подія відбудеться в п’ятницю, 8 жовтня, у 17:30 (EEST) та пройде у форматі онлайн fireside-чату. 

Протягом своєї кар’єри Маск концентрує увагу на тому, як допомогти жінкам залишатися впевненими, цілеспрямованими та сильними. Як повідомляють Lviv IT Cluster, у своїй доповіді вона якраз зосередиться на розширенні можливостей жінок та їхньому впливі на розвиток технологічної галузі.

Xитайте також: У Львові стартувала наймасштабніша ІТ-конференція Східної Європи. Фото, відео

«Мей Маск – знана дієтологиня, яка виступає по всьому світу з доповідями на теми здоров’я, харчування, ведення бізнесу та старіння. Життя Мей не завжди було легким та гламурним – вона стала мамою-одиначкою у тридцять один, боролась із бідністю, щоб забезпечити належне життя своїм трьом дітям; займалася проблемами сприйняття надлишкової ваги як плюс-сайз модель та поборола ейджизм у модельній галузі», – пишуть у Lviv IT Cluster.

Для довідки

Мей Маск розпочала свою модельну кар’єру ще у 15 років. У 60 вона з’явилась на чотирьох білбордах на Таймс-Сквер. Зараз, у свої 73, є обличчям бренду «Covergirl», постійно подорожує та бере участь в модних кампаніях.

У 1997 році Мей випустила свою книгу «Почувайтеся фантастично» на коробках із пластівцями. Мей також виграла премію Outstanding Nutrition Entrepreneur, а її книга «Жінка, яка має план» стала міжнародним бестселером у понад 70 країнах. У 2021 році книга вийшла в українському перекладі. 

Зараз Мей Маск продовжує проводити презентації на теми підприємництва, старіння, гендерної рівності, батьків-одинаків, впевненості та здоров’я для корпорацій, асоціацій, лікарень та університетів. Мей подорожує по світу, читаючи лекції в Мельбурні, Стокгольмі, Києві, Будапешті, Каннах, Бейруті та найбільших містах США, Канади та ПАР. Після дефіле найдовшим подіумом на Шанхайському спортивному стадіоні Мей Маск дала інтерв’ю представникам понад 30 медіа. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!