Політична реклама

Відомі українські письменники розкажуть львів'янам - як пишуться романи

2491 0
12 жовтня, о 15.00, відбудеться зустріч із письменниками Юрієм Винничуком та Андрієм Курковим. Письменники проведуть майстер-клас з написання роману.

На ній автори презентують свої романи "Танґо смерті" та "Львівська гастроль Джимі Хендрікса"-, повідомляють організатори. Але цього разу письменники перетворяться на героїв творів, адже Юрій Винничук є персонажем книги Андрія Куркова, а Андрій Курков книги Юрія Винничука.

На зустрічі будуть присутні й інші прототипи книжок, львівський хіпі Алік Олісевич, акторка Оксана Прохорець, директор спільноти взаємодопомоги «Оселя» Олеся Саноцька, молода львівська письменниця Марта Брижак. Автори розкажуть, як пишуться романи, як життя перетворюється на літературу.

Зустріч відбудеться у внутрішньому дворику львівської Ратуші.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!