Отруєння у Новояворівську міг спричинити чадний газ від машини, що очищує лід

3093 0
Отруєння отримали діти 11-13, 15 та 16 років.
ілюстративне фото з відкритих джерел

ілюстративне фото з відкритих джерел

У суботу, 11 грудня, у Новояворівську відбувалися юніорські змагання з хокею, під час яких діти отруїлися та були госпіталізовані. Причиною отруєння став чадний газ від машини, яка очищала лід. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила заступниця гендиректора Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Зор’яна Года.

Вона зауважила, що отруєння отримали діти 11, 12, 13, 15 та 16 років. Станом на ранок неділі, 12 грудня, усіх дітей виписали у задовільному стані.

«Підозрюють, що діти отруїлися чадним газом від машини, яка очищує лід на катку у перервах між матчами. Вчора наші фахівці робили відповідні заміри, оскільки отримали повідомлення вже на іншу добу, та жодних перевищень не виявили. В машині погано спрацював двигун внутрішнього згоряння. Власне, така проблема вирішується провітрюванням внутрішнього приміщення», – каже вона.

Нагадаємо, 11 грудня на змаганнях з хокею у Нововояворівську отруїлися десятеро дітей. Зі скаргами на погане самопочуття діти звернулися до приймального відділення Новояворівської районної лікарні ім. Ю. Липи.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!