Стало відомо, хто проєктуватиме урбан-парк у Львові

1560 0
Вартість проєктно-кошторисної документації становить 48 600 грн.
Фото: Парк у Києві

Фото: Парк у Києві

Проєкт будівництва урбан-парку у Львові, який планують звести поблизу Центру творчості дітей та юнацтва у мікрорайоні Погулянка, виготовлятиме київська компанія «Макропроект». Саме вона виготовляла ПКД для урбан-парку у Києві, який відкрили у 2021 році.

Читайте також: Масштабний урбан-парк та оновлений Центр творчості. Як зміниться простір на Погулянці

Тендер відбувся у грудні минулого року, а 6 січня 2022 року із переможцем торгів уклали договір. Вартість виготовлення проєктно-кошторисної документації становить 48 600 грн.

Читайте також: Яким буде парк розваг, який планують звести поблизу Львова

Додамо, що урбан-парк на Погулянці будуватимуть за кошти з державного бюджету, а виготовлення ПКД фінансували з обласного бюджету. Замовником робіт буде управління капітального будівництва ЛОДА.

Нагадаємо, про будівництво першого у Львові сучасного урбан-парку стало відомо у листопаді минулого року. За площею урбан-парк охопить територію приблизно трьох футбольних полів. Тут облаштують зони брейкдансу, боулдерінгу, скелелазіння, скейт-парку. Також будуть локації для найменших відвідувачів, де можна буде кататися на велосипедах та самокатах. Також місто планує реконструювати саму будівлю Центру творчості дітей та юнацтва.

Фото парку у Києві, який проєктувала компанія «Макропроект», зі сторінки ГО "Зручне місто" 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!