Відомий економіст розкаже львів'янам про бізнес-клімат сучасної України

1678 0
28 вересня о 15:00 львів'ян запрошують на відкриту лекцію відомого економіста Володимира Дубровського «Політична економіка сучасної України».
Фото: radiosvoboda.org

Фото: radiosvoboda.org

"Володимир Дубровський є старшим економістом CASE Україна (центру-соціально-економічних досліджень). Спецiалiзується у питаннях бізнес-клімату, реструктуризацiї пiдприємств, приватизацiї, політичної та інституційної економіки, управлiння та корупцiї. Вiн є автором книг та дослiджень з питань трансформації в України", – анонсують організатори – Вуличний університет та Львівська бізнес-школа УКУ.

Місце проведення: конференц-зал Українського католицького університету, вул. Хуторівка 35 а. Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. Реєстрація за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!