Відомий модний бренд відтворив образи львівського безхатька. Фото

3632 0
Модний бренд Vetements надихнувся світлинами безпритульного Славіка зі Львова, однак не згадав про це.
фото юрка дячишина

фото юрка дячишина

Відомий модний бренд Vetements створив колекцію, образи з якої дуже нагадують стиль львівського безпритульного Славіка. Фотограф Юрко Дячишин, який працював з безхатьком, повідомив, що вже не вперше модельєри надихаються цими образами, але не всі в цьому зізнаються.

«Як я писав раніше, Slavik’s Fashion надихнув багатьох модельєрів (та не всі у цьому зізнаються). Особливо «надихається» ним бренд Vetements, і якщо першого разу вони принаймні згадали про це в коментарі Vogue Paris, то в новій колекції, яка вийшла під маркою VTMNTS 2022, ні-ні», – йдеться в його повідомленні на Фейсбуку.

Цікаво, за словами фотографа, те, що цього разу деякі образи виглядали скопійованими один в один.

Для довідки

«Slavik’s Fashion» – це цикл фотографій, які демонструють незвичайну колекцію вуличної моди безпритульного дивака Славіка зі Львова. Світлини належать фотографу Юрку Дячишину, які він робив під час випадоквих зустрічей на вулиці.

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!