PolskiBus запустив сайт українською мовою

3642 1
Відомий польський автобусний перевізник створив україномовну версію сайту.
фото: 1001idea.info

фото: 1001idea.info

"У відповідь на зростання попиту серед українських споживачів вже сьогодні на www.PolskiBus.com доступна нова версія сайту  повністю українською мовою", – повідомляють представники компанії.

На сайті розміщена вся необхідна інформація про актуальні пропозиції, розклад і правила роботи перевізника. У компанії кажуть, що це черговий етап розвитку фірми, спрямований на співпрацю з Україною.

Читайте також: Перебої з GPS: львів'янам пояснили, чому на Великдень виїхала лише частина маршруток 

Нагадаємо, польський перевізник забезпечує партнерські сполучення, які з'єднують 18 міст в Польщі з 10 українськими містами.

Опублікувала Марічка Мишок

7 Серпня, 2017 03:56
таня Їхали зі Львова на Познань, автобус у жахливому стані, без ТУАЛЕТУ, РОЗЕТОК, на підлозі куча піску, автобус не відповідає заявленому на сайті, мало того о 15.20 прислали по електронці лист, що рейс переноситься з 20.00 на 18.20,тобто за три години до виїзду, при тому що ми були у дорозі і можливості прочитати пошту не було, так як не було зв язку, чисто випадково зайшли на форум де люди жалілися, що часто міняють рейси....і прийшлось брати додатково таксі (нам ніхто його не компенсував), щоб наздоганяти автобус, дівчина по телефону, ще й гримала на нас, що мол читайте пошту!!! Більше ніколи і нікому не буду радити Вашу компанію, бо ви брехлива компанія з жахливим відношення до своїх кліентів, на всіх форумах буду писати свої відгуки, всім знайомим розповім про жахливий стан автобусу, хамство, і невиконані обіцянки!!! Мало того на автобусі, навіть нема таблички, що автобус прямує до Познані, автобус сірий (не червоний. як на сайті), тобто людина якимось дивом повинна здогадатися, що це її автобус і що він прямує до Познані...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!