Відпочинок взимку: найпопулярніші туристичні напрямки серед львів’ян

3894 0
Вибір місця для відпочинку залежить від вартості туру
фото: www.forbes.com

фото: www.forbes.com

Згідно з інформацією туристичних операторів, серед львівських туристів найбільш актуальний напрям у новорічно-різдвяний період — єгипетське місто Шарм-ель-Шейх. Львів’яни обирають Єгипет, не дивлячись на те, що в цій країні нещодавно був теракт: туди збираються поїхати на відпочинок близько 60% туристів. Друге місце за вподобаннями львів’ян займає Європа.

Як зазначають в туроператори, для Туреччини зима — це не сезон. А люди, які мають більший бюджет на відпочинок, обирають ОАЕ, Шрі-Ланку та Таїланд. Відпочинок ж у Єгипті коштує від 180 доларів за сім ночей з пакетом «Все включено» для однієї особи.

Читайте також: У Карпатах сніжить. Фото із 5-ти найбільших зимових курортів

Також досить популярними зараз є екскурсійні тури в Європу, вартість яких розпочинається з 19 євро. Найбільш популярні європейські країни для відпочинку — Угорщина, Чехія та Німеччина.

У туристичних компаніях розповідають, що вибір місця для відпочинку залежить від вартості туру: частіше обирають тури з нічними переїздами, оскільки такі спадають у вартості ледь не у два рази.

 
Інформацію з приводу турів Tvoemisto.tv надали: leyatur.com, algol.com.ua, poehalisnami.ua, passattour.com.
 
Микита Гладченко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!