Через позитивні зміни на фронті, допомогу військовим зі Львова відправлять пізніше

1993 0
Допомогу для військових в АТО, яку мали відправити сьогодні, 25 липня, зі Львова, відвезуть пізніше. Таке рішення прийняли тому, що військові повідомили "про позитивні зміни на фронті і попросили відтермінувати допомогу".
Фото: alexzavodyuk.livejournal.com

Фото: alexzavodyuk.livejournal.com

Як розповів tvoemisto.tv координатор Самооборони на Львівщині Валерій Веремчук, сьогодні зі Львова мали відправити чотири вантажівки з необхідними речами. Але військові звернулися з інформацією, що у них є успішні зміни на фронті і їм поступили нові команди, через що зараз прийняти вантаж не можуть. Речі попросили відправити пізніше.

Для того, щоб знайти транспорт для перевезення, за словами Валерія Веремчука, звертаються до логістичних компаній, які шукають відповідну фірму, машину чи власника у потрібному місці.

Читайте також: Благодійність по-львівськи: хто і як допомагає військовим

«Рідко коли знаємо, кому належить транспорт, головне, щоб речі завантажили і довезли. Насправді виникає дуже багато непередбачуваних обставин, як от сьогодні. Машини замовлені, чекають, вони відмовили іншим, а зараз ми відтерміновуємо їх виїзд на 1-2 дні. Тут дуже багато форс-мажорів, ми плануємо одне, а через кілька годин нам військові дають інші команди», - говорить координатор Самооборони.

За його словами, коли минулого разу відправляли товар, один автомобіль поїхав не просто на базу АТО, а дальше - в зону військового конфлікту.

Готовність надати транспорт для перевезення висловили і львівські підприємці, однак їх машини наразі ще не задіювали.

Читайте також: Як у Львові можна допомогти військовим в зоні АТО


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!