Політична реклама

Відправляти посилки в Крим львів’янам стане в рази дорожче

3154 0
Посилки до Криму подорожчали в 15 разів. Укрпошта ввела міжнародні тарифи на кримський напрямок.

Укрпошта у вівторок, 1 квітня, відновила доставку поштових відправлень до Криму і назад, але істотно підвищила тарифи на ці послуги, повідомляє Корреспондент.

При цьому тепер відправити посилку до Криму коштуватиме набагато дорожче: від сьогоднішнього дня посилки до Криму і з Криму в Україну доставляються за правилами міжнародних перевезень через територію РФ як авіа- так і наземним транспортом.

«Тарифи змінюються з 1 квітня і будуть змінюватися і далі, дуже багато нюансів - зміни приходять щодня якісь», - повідомила глава економічного відділу Кримського відділення Укрпошти Ніна Василівна.

 Ще 31 березня пересилання вантажів масою до 10 кг коштувало 4,25 грн за посилку плюс 3,35 грн за кожен кілограм її ваги - 37,75 грн за посилку 10 кг. А з 1 квітня ціна становить $15,7 (172 грн при курсі 11 грн за долар) за посилку плюс $2,15 (23,6 грн) за кожен кілограм при доставці наземним транспортом.

Тобто ті ж 10 кг посилки коштуватимуть 408 грн. А якщо відправляти її літаком, то кожен кілограм коштуватиме $3,5 (38 грн), що коштуватиме 552 грн за ті ж 10 кг.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!