Відремонтована електричка курсує за маршрутом Львів-Здолбунів. Фото

6317 1
Це вже друга капітально відремонтована для «Львівської залізниці» електричка.
фото: прес-служба "Львівської залізниці"

фото: прес-служба "Львівської залізниці"

На маршруті Львів-Здолбунів почала курсувати капітально відремонтована електричка. Про це повідомляє прес-служба «Львівської залізниці».

Оновлений електропоїзд має 10 вагонів. У ньому проведено відновлення кузовів вагонів зі заміною пошкоджених елементів, встановлено нові двері салонів, сталеві двері службового тамбура, перехідних майданчиків, зовнішні розсувні двері, салони вагонів обладнано блоками сидінь 3-го класу, модернізовано систему освітлення вагонів із використанням світлодіодних світильників, у туалетних приміщеннях 5 вагонів встановлено обладнання для підвищення рівня комфорту користування санвузлами під час подорожі.

Читайте також: За Бескидським тунелем. Що нам дасть нова залізниця до Словаччини

Вартість проведення капітального ремонту та модернізації одного електропоїзда становить близько 40 млн гривень, тоді як нова електричка коштує вдесятеро більше. Це вже друга електричка, яку впродовж року для Львівської залізниці капітально відремонтували. Перший електропоїзд повернувся з капремонту влітку і задіяний у приміському русі на маршруті Львів-Трускавець. Загалом у 2017 році в ПАТ «Укрзалізниця» капітально відремонтовано 13 електропоїздів.

У планах «Львівської залізниці» на 2018 рік – капітальний ремонт та модернізація ще чотирьох електропоїздів.


Читайте також:
4 Січня, 2018 18:46
Сергій [***]s://youtu.be/5V_XHJJuAiQ
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!