На Галицькій митниці 46 працівників відсторонили від роботи після рішення РНБО

5235 0
Найбільше працівників відсторонили від роботи на Галицькій митниці. Загалом же відсторонили понад 100 працівників Держмитслужби.
фото: kordon.in.ua

фото: kordon.in.ua

Після засідання Ради національної безпеки і оборони України, яке відбулось учора, 2 квітня, понад 100 митників відсторонили від виконання посадових обов’язків. Про це інформує Державна митна служба України.

Читайте також: На Львівщині торік СБУ викрила 64 хабарники. «Погоріли» митники і депутати

Найбільше працівників відсторонили від роботи на Галицькій митниці – 46. Такі заходи застосовують через можливу причетність митників до контрабанди та корупції.

«Понад 100 працівників Держмитслужби, серед яких 17 – керівники митниць та митних постів, були відсторонені сьогодні від виконання своїх посадових обов’язків після засідання Ради національної безпеки і оборони на підставі листа Управління внутрішньої безпеки Державної митної служби України», – заявили в Митній службі.

22 працівники відсторонили в Одеській митниці, 23 – у Закарпатській, 8 – у Київській, 23 – у Волинській, 46 – у Галицькій, 3 – у Буковинській.

Додамо, що 2 квітня на засіданні Ради національної безпеки та оборони ввели санкції проти топ-десятки українських контрабандистів. Про це написала «Українська правда». До списку потрапили двоє львів’ян Володимир Дідух (кримінальний авторитет, відомий за прізвиськом «Вова Морда») та екс-начальник Рава-Руської митниці, екс-депутат Львівської обласної ради від «Сильної України» Іван Бокало.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!