Політична реклама

Відсвяткувати Новий рік в Карпатах можна від 100 гривень

3099 0
Ліжко-місце за 100 гривень або котедж за $ 120. Такі мінімальні ціни озвучують власники житла в Карпатах, пропонуючи свої апартаменти для святкування Нового року.

Як повідомляють працівники сайту безкоштовних оголошень Slando, є кілька варіантів для проведення Нового року в Карпатах. 

 

Бюджетні варіанти:
 
Зняти кімнату в будинку з господарями коштуватиме від 100 гривень з людини в день. При цьому ціна може змінюватися в залежності від умов проживання, тривалості перебування і віддаленості від гірськолижних курортів. Наприклад, 100 гривень з людини просять власники житла в Шешорах.
 
Зі зручностями:
 
Кімнати на три особи з окремим туалетом і душем, телевізором і доступом в інтернет через Wi-Fi, обійдуться вже в 400 гривень на добу. Мінімальний термін оренди - 4 дні. Таку ціну на проживання називають у Східниці.
 
З харчуванням:
 
За 200 гривень у день на Slando можна знайти пропозиції поселення в приватні будинки або котеджі з дворазовим харчуванням та безкоштовним чаєм / кавою. Житло в 750 метрах від підйомників.
 
З новорічною вечерею:
 
В одному з мотельних комплексів Славська пропонують за 1850 гривень провести 4 ночі та 5 днів (з 30.12.12 по 3.01.13). У цю вартість входить трансфер від залізничного вокзалу, сніданки і новорічна вечеря.
 
Котеджі:
 
Великою компанією (до 12 осіб), можна орендувати будинок в селі площе поруч з підйомником. Ціна складе 150 гривень з людини, при цьому у вартість включено катання на лижах.
 
Компанія з 4-6 чоловік може зняти котедж в гуцульському народному стилі в центральній частині міста Коломия. Це їм обійдеться в 950 гривень на добу до 3.01.13, а після цієї дати - у 850 гривень. При тривалому розміщенні, господарі готові торгуватися.
 
За $ 200 на добу також можна зняти котеджі у Славську, кожен з яких розрахований на 8 чоловік. У дерев'яних будинках постояльці отримають всі зручності, а також камін на дровах.
 
А найвищі ціни на проживання поблизу Буковеля. Так, в селі Яблуниця, що за 3 км від відомого гірськолижного курорту, котедж на 9 осіб пропонують вже за 5000 гривень на добу. У вартість включено катання на лижах.
 
Для порівняння, зняти квартиру в центрі Львова для святкування Нового року, обійдеться мінімум в 1200 гривень, а будинок біля моря в Криму коштуватиме від 1000 гривень на добу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!