Відтепер для польотів над Львовом потрібен дозвіл

1775 0
Відтепер для виконання будь-яких польотів над містом необхідно отримати дозвіл. Термін підготовки не перевищуватиме 6 робочих днів. Для цього треба звернутися в Центр надання адміністративних послуг м. Львова (в будь-якому районі) заздалегідь до проведення заходу та подати чіткий перелік документів, передбачений законодавством.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.
 
«У непростий для нашої країни час важливим питанням є безпека у місті. Саме тому ЦНАП м. Львова, спільно з управлінням з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, розробив проект нової адміністративної послуги «Надання дозволу на виконання демонстрацій та інших польотів над територією м. Львова», – повідомила начальник Адміністративно-господарського управління Валентина Бартошик.
 
Вона зазначила, що ця послуга буде винесена на затвердження виконавчому комітету ЛМР на найближче засідання.
 
Слід звернути увагу, що для отримання цієї адміністративної послуги організація, яка хоче отримати дозвіл, повинна гарантувати дотримання заходів безпеки, забезпечення громадського порядку та несе відповідальність за нанесення шкоди життю, здоров’ю чи майну мешканців міста.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!