Поліція Львова запустила мобільний додаток My Pol

3217 0
За його допомогою можна викликати правоохоронців, знайти найближчий відділок чи дізнатись новини від поліції.
Фото: Світлана Добровольська/Facebook

Фото: Світлана Добровольська/Facebook

Сьогодні, 22 листопада, у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області презентували мобільний додаток MyPol, повідомила речниця ГУ Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська.

У випадках надзвичайних ситуацій додаток допоможе людям, які не мають можливості викликати поліцію телефоном. Користувачі My Pol можуть миттєво викликати поліцію за допомогою кнопки SOS, що передає дані про людину та її місцеперебування, а також попередньо кваліфікувати правопорушення за допомогою спеціального меню.

Читайте також: В Україні створили мобільний додаток про черги на кордоні на Львівщині

Додаток від поліції можна завантажити на платформах Play Market та App Store.

«Існує ще одна дуже важлива проблема, яку дозволяє вирішити додаток My Pol. Є категорія людей, котрі в силу певних причин не можуть добре комунікувати – наприклад, люди з обмеженими можливостями. За допомогою цього додатку вони зможуть зв’язатись з поліцією і терміново надати інформацію. Їх повідомлення отримає диспетчер для скерування нарядів та черговий відділу або відділення поліції для реєстрації повідомлення. Це дуже важлива перевага», - розповів начальник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ НП Львівщини Сергій Гривняк.

Серед інших функцій додатку – можливість отримувати термінові сповіщення від поліції, оцінювати роботу поліцейського, переглядати карту з адресами відділів поліції, новини тощо. Розробники також працюють над англомовною версією, щоб програмою змогли повноцінно користуватися іноземці.

Читайте також: У Львові запустили безкоштовний мобільний додаток гарячої лінії міста

Львівська область стала шостим українським регіоном, де запрацював My Pol. Ним вже користуються у Чернівецькій, Івано-Франківській, Миколаївській, Волинській та Житомирській областях.

Фото: Світлана Добровольська/Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!