Політична реклама

Відтепер підприємців штрафуватимуть за неподання електронної звітності

1221 0
З 1 січня в Україна набрала чинності фінансова відповідальність за неподання електронної звітності платниками податків.

На підприємців накладатимуть штраф у розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 гривень), повідомляє Вголос

«З січня 2013 року для суб’єктів господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій, змінено порядок подання звітності. Замість подання звітів на паперових носіях один раз на місяць, інформація про використання РРО має подаватись до органів податкової служби через інтернет», – нагадують податківці.

Починаючи з 2013 р. користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді. Саме для цього реєстратори розрахункових операцій повинні бути оснащені електронними стрічками, на яких формуватимуться копії розрахункових документів і фіскальних звітів.

Перелік моделей реєстраторів розрахункових операцій, дозволених до використання розміщений на порталі Міндоходів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!