Політична реклама

Відтепер по суботах можна долетіти зі Львова до Риму

1780 1
В суботу, 30 червня, із львівського аеропорту ім. Данила Галицького вилетів перший літак до столиці Італії Риму, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Рейси відбуваються 1 раз на тиждень, їх обслуговує авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України». До Риму зі Львова пасажири можуть долетіти комфортним широкофюзеляжним далекомагістральним літаком «Боїнг». Виліт - о 12.55, прибуття - 16.25 год (*місцевий час).  

Нагадаємо, за період Євро-2012 у львівському аеропорту відкрито декілька нових напрямків: Львів-Сургут, Львів-Солоніки, Львів-Тіват, Львів-Сімферополь, Львів-Баку. З липня також працюватиме новий рейс до Тель-Авіву, а також авіарейс Львів-Геракліон.

Станом на сьогодні, з аеропорту здійснюють рейси 13 іноземних та 4 українських авіаперевізники. Кількість міжнародних напрямків – 19: Москва, Варшава, Неаполь, Відень, Мюнхен, Прага, Стамбул, Тімішоара, Дортмунд, Венеція, Вроцлав, Краків, Салоніки, Хургада, Анталія, Сургут, Тіват, Баку, Рим.

Читайте також:
2 Липня, 2012 23:02
Тарас Ващук Відтепер: "по суботам" можна?
Чому тепер так можна? Мені здається, що неграмотно писати у ЗАСОБАХ МАСОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ (тим більше) ніколи не можна.
Сором!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!