Політична реклама

Відтепер послуги управління архітектури львів'янам надаватимуть безкоштовно

2443 0
В управлінні архітектури Львівської міськради послуги щодо отримання висновків на узаконення самочинного будівництва, обмеження користування земельної ділянки та відповідності тимчасових споруд паспорту прив’язки тепер можна отримати безкоштовно.

Відповідне рішення про скасування оплати за послуги управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради було прийняте нещодавно на засіданні виконавчого комітету, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Послуги, які надає управління архітектури, є достатньо затребуваними серед мешканців міста, тому прийняття такого рішення безперечно спростило завдання нашим відвідувачам, оскільки оплачувати ці послуги більше не потрібно», - повідомила заступник начальника відділу «Центр надання адміністративних послуг» Оксана Сарабаха.

Отже, отримати безкоштовно можна такі послуги:

•  Надання висновку щодо експлуатації приміщення без проведення будівельних робіт, який є підставою для отримання технічних умов в інженерних службах міста та отримання дозволів на діяльність

•  Затвердження вимог до архітектурно-планувальної частини проекту на реконструкцію, реставрацію окремих частин житлових та нежитлових приміщень (будівель) у межах існуючого об’єму об’єкта (у разі розширення за рахунок об’єму горища без зміни конфігурації даху, зміни функції житлового приміщення на нежитлову або зміни функції нежитлового приміщення на житлову, зміни техніко-економічних показників житлових та нежитлових приміщень (будівель)

•  Надання висновку про можливість експлуатації проведеного або про можливість закінчення здійсненого (здійснюваного) самочинного будівництва, реконструкції.

•  Надання висновку про наявність містобудівних обмежень щодо користування земельною ділянкою для обслуговування споруд при виготовленні технічних документацій оформлення землекористування

•  Надання висновку щодо відповідності тимчасової споруди паспорту прив’язки для здійснення підприємницької діяльності, який є підставою для отримання документа про встановлення режиму роботи тимчасової споруди.

Ознайомитися з переліком документів та бланками заяв можна на сторінці Центру надання адміністративних послуг офіційного сайту  Львівської міської ради у рубриці «Реєстр послуг» або за посиланням: http://city-adm.lviv.ua/portal/directory-services/lvivska-miska-rada/upravlinnia-arkhitektury

Отримати консультацію із зазначеного питання можна в Центрі надання адміністративних послуг за адресою: пл. Ринок, 1 (вхід з правої сторони Ратуші) або за телефоном інформаційної довідки 297 57 95.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!