У сервісних центрах МВС Львова запрацювала електронна черга

5184 0
З 4 січня на базі Львівського територіального сервісного центру, що на вулиці Д. Апостола, 11, у тестовому режимі запрацювала оновлена та вдосконалена електронна черга, також поступово впроваджується надання електронних послуг, що дає змогу отримувати якісний сервіс значно швидше і комфортніше. Про це повідомляють у прес-службі Регіонального сервісного центру.
фото: charivne.info

фото: charivne.info

За словами в.о. директора Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області Сергія Клочка, зараз складний процес реєстрації транспортного засобу триває максимум дві з половиною години, на менш складні ситуації людина потратить до півтори години часу.

На даний момент розробляються інформаційні картки для кожної послуги сервісного центру, у яких буде міститись перелік документів, порядок дій та вартість тої чи іншої послуги.

На вході у сервісний центр стоятимуть консультанти. В їхні обов’язки входитиме:

-          видача номерів електронної черги

-          надання інформації стосовно документів та порядку дій

-          пояснення відвідувачам незрозумілих моментів

 

Окрім електронної черги незабаром з'явиться можливість бронювати час та місце отримання послуг через сайт сервісного центру.

Сергій Клочко також наголосив на тому, що електронна черга та сервіси у е-форматі унеможливлять діяльність так званих «рішал», але без підтримки та співпраці з громадою викорінити цю діяльність неможливо. Тому закликає не звертатись до сторонніх осіб, тим самим для них ці умови будуть не цікавими та не вигідними і вони зникнуть самі.

У випадку виявлення будь-яких порушень, некоректного та непрофесійного сервісу необхідно звертатись на гарячу лінію Регіонального сервісного центру за номером: (032) 264-57-11.

 

Нагадаємо, що Регіональний сервісний центр МВС на Львівщині утворено відповідно до Постанови Кабміну від 28 жовтня 2015 року. 7 листопада Сергія Клочка призначено в.о. керівника сервісного центру.

Сервісні центри стали правонаступниками МРЕВ та надають послуги, пов’язані з оформленням документів на транспортний засіб.

 

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!