Політична реклама

Відтепер у львівські автобуси не пускатимуть п'яних, брудних і пасажирів без квитків

1325 0
Контролери ЛКП «Муніципальна дружина» працюватимуть в міських автобусах щодня без вихідних з 8:00 до 17:00. Згідно з тимчасовим договором, яке уклало ЛКП з компаніями-перевізниками, на маршрутах кожної з компаній працюватиме по чотири контролери.

Про це йдеться у тексті типового договору надання послуг контролю за міським пасажирським автотранспортом, який надали ZAXID.NET в ЛКП «Муніципальна дружина» у відповідь на інформаційний запит.

Договори з перевізниками укладено терміном до 31 грудня 2013 року та з можливістю продовження дії ще на рік.

Згідно з документом, контролери мають проводити контроль згідно з маршрутними скеруваннями, перевіряючи у пасажирів квитки як підтвердження плати за проїзд, а також документи, які надають право пільгового проїзду. При виявленні недійсних проїзних документів (квитків) контролери мають право вимагати від пасажирів оплатити проїзд, а при виявленні підроблених документів – передавати їх до правоохоронних органів.

Також угода передбачає, що контролери не допускатимуть в транспорт людей, які не мають квитків або не показують посвідчення, перебувають в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння, порушують громадський порядок чи мають зі собою небезпечні вантажі (легкозаймисті, вибухонебезпечні) та вантажі, які можуть забруднити транспортний засіб чи одяг пасажирів.

ЛКП «Муніципальна» дружина щотижня має подавати перевізнику звіти про здійснення контролю.

Як інформувалось раніше, з 4 квітня контролери «Муніципальної дружини» перевірятимуть, чи мають пасажири львівських маршруток квитки. Допоки виконком не погодить графіку роботи муніципальної дружини, контролери лише перевірятимуть, але не штрафуватимуть за безквитковий проїзд.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!