Політична реклама

Відтепер українці можуть їздити у Хорватію без віз

1520 0
Уряд Хорватії скасував візовий режим для українців з 1 квітня по 31 жовтня. Окрім того рішення діє для громадян Азербайджану, Казахстану та Росії.

"Рішення про скасування візового режиму для громадян цих країн прийнято на період літнього туристичного сезону», — йдеться в публікації хорватської газети Vecepnji List, повідомляє Укрінформ.

Відповідно до встановленого порядку, українські громадяни — пред‘явники дійсних закордонних паспортів України будь-якого типу — зможуть в’їжджати до Хорватії без віз на термін до 90 днів протягом півроку з дати першого в‘їзду, а також здійснювати транзитний проїзд через її територію. У зв’язку з введенням Хорватією обов'язкового страхування для іноземців, для поїздки необхідно мати міжнародний поліс медичного страхування. Громадяни України, які здійснюють подорож наземним транспортом, у разі відсутності у них діючих багаторазових шенгенських віз, повинні оформити перед поїздкою до Хорватії дво-або багаторазові візи для транзитного перетину території Угорщини або інших іноземних країн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!