Політична реклама

Відтепер закордонні паспорти видаватимуть у міграційній службі

1429 0
Відтепер закордонні паспорти видаватимуть у міграційній службі. Кабінет міністрів передав Державній міграційній службі функції оформлення і видачі закордонних паспортів громадянам України. Відповідна постанова Кабміну «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету міністрів України» від 23 листопада, розміщена на Урядовому порталі.

Кабінет міністрів передав Державній міграційній службі функції оформлення і видачі закордонних паспортів громадянам України.

Зокрема, уряд передав повноваження Державного департаменту у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб з видачі закордонних паспортів громадянам, які постійно проживають в Україні в компетенцію ДМС.

Також, ДМС передано функції Міністерства внутрішніх справ з ведення Державної інформаційної системи реєстраційного обліку фізичних осіб та їх документування, повідомляє forUm.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!