У Львові тимчасово не працюватиме електронна реєстрація до дитсадків

2894 0
З 16 липня електронна реєстрація дітей до дитячих садочків не працюватиме. Про це повідомляє спеціаліст із питань дошкільної освіти управління освіти Львівської міськради Наталія Клочко.
ілюстративне фото: demura.tv

ілюстративне фото: demura.tv

Сайт має відновити свою роботу 15 серпня. Як зазначає Наталія Клочко, під час перерви будуть здійснюватися технічні роботи щодо копіювання та перенесення бази даних дітей на нову електронну платформу реєстрації дітей в садочки Львова.

Нова електронна реєстрація працюватиме за адресою http://edu.smart.lviv.ua/.

За словами посадовиці, усі заявки, зареєстровані з 1 жовтня 2013 р. до 15 липня 2016, будуть автоматично перенесені до оновленої електронної системи. Усі дані та дата реєстрації будуть збережені.  Перевірити стан заявки та внести необхідні зміни можна буде за верифікаційним кодом. Його користувачі отримують під час реєстрації.  

Читайте також: У Львові змінили правила запису у дитсадки: 3 нововведення

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!