Відзавтра стартує рейс з Львова до Тбілісі авіакомпанії Bees Airline

1238 0
Український лоукостер літатиме до столиці Грузії двічі на тиждень.
Фото: Nils Nedel / Unsplash

Фото: Nils Nedel / Unsplash

З 28 грудня українська авіакомпанія Bees Airline запускає регулярний рейс зі Львова до Тбілісі. Польоти виконуватимуться двічі на тиждень. Про це повідомляється на сайті авіаперевізника.

Читайте також: Bees Airline відкрив рейси зі Львова до Барселони

Наразі період польотів – обмежений, з 28 грудня до 1 лютого. Наприклад, вартість квитка на грудень доступна від 2666 грн, натомість на польоти у січні ціна становить від 1577 грн.

У грудні рейси здійснюватимуть 28 та 30. У січні польоти виконуватимуться по вівторках і суботах. Час відправлення маршруту 11:00 та 17:45, залежно від дати, а тривалість польоту 2 години і 55 хвилин. 

Львів-Тбілісі – не єдиний напрямок, нещодавно відкритий авіаперевізником Bees Airline. Нагадаємо, що раніше, з’явились ще три нові напрямки зі Львова, а саме до КиєваПраги та Барселони. Їх теж розпочали в грудні цього року. Ціни на квитки до Києва стартують від 662 гривень, а до Праги і Барселони від 1005 і 1562 гривень відповідно. 

Читайте також: До Львова прилетів перший рейс Bees з Києва. Фото, відео

Для довідки

Bees Airline – новий український лоукост авіаперевізник. Він базується в аеропорту Жуляни ім. Сікорського в Києві. Авіакомпанію заснували у 2019 року. 18 березня 2021 відбувся перший політ із Києва до Єгипту. Її керівником є Євген Хайнацький, який раніше керував авіакомпанією SkyUp.

Парк літаків авіакомпанії складається з 4 літаків Boeing 737-800 Next Generation. Bees Airline планує збільшити розмір флоту до 6 літаків у 2022 році. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!