В’їхав у будинок та огорожу. Через ДТП на Львівщині загинуло чотири людини

10137 0
Водій автомобіля «Audi Q5», 28-річний мешканець Самбірського району, не впорався з керуванням.
Фото: ГУ НП у Львівській області

Фото: ГУ НП у Львівській області

У Жовкві внаслідок ДТП загинуло четверо людей. Як попередньо встановили слідчі, причиною аварії стало те, що водій транспортного засобу не впорався з керуванням.

Джерело: ГУ НП у Львівськй області 

«Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Audi Q5», 28-річний мешканець Самбірського району, не впорався з керуванням транспортним засобом. Автомобіль виїхав за межі проїзної частини та зіткнувся спочатку з огорожею, а потім – в’їхав у стіну будинку», – йдеться у повідомленні. 

Внаслідок ДТП водій автомобіля та троє його пасажирок,усі мешканки Львівщини, від отриманих травм померли на місці події. Особисті дані загиблих уточнюються.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що на Львівщині розшукують водія, що здійснив наїзд на пішохода та втік з місця події. Від отриманих внаслідок ДТП травм пішохід помер на місці події. Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 лютого, близько 19.00, у селі Тухля Стрийського району.  

_____________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!