Політична реклама

Вікіпедія запускає проект для мандрівників

1873 0
Некомерційна організація Wikimedia Foundation, яка заснувала Wikipedia, запускає онлайн-гід для мандрівників Wikivoyage. Офіційно сайт запрацює 15 січня. Інформацію на ньому зможе публікувати будь-хто охочий.

Про плани щодо запуску цього ресурсу стало відомо у серпні, його тестова версія почала працювати в листопаді, - повідомляє vkurse.ua.

Як заявив засновник Вікіпедії Джиммі Вейлз, сайт не призначений для отримання матеріальної вигоди, тому реклама на ньому буде відсутня.

На сайті буде публікуватися стандартна інформація про готелі, ресторані і кафе, поради мандрівникам.

«Wikivoyage — це проект зі створення вільного, повного, сучасного та надійного гіда для мандрівників у всьому світі. Де б мандрівники не зустрічалися, вони обмінюються інформацією про різні місця. Ми хочемо зробити процес простішим і залучити до нього більше людей», — йдеться у повідомленні на сайті ресурсу.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!