Віктор Винник та гурт «МЕРІ» дадуть додатковий концерт на День Валентина

1174 0
Через шалений ажіотаж організатори запустили ще один концерт до Дня закоханих. Всі квитки по 250 гривень, то ж львів'ян закликають придбати найкращі місця і долучитися до свята музики.
Фото: Гурт Мері

Фото: Гурт Мері

Віктор Винник та гурт «МЕРІ» дадуть додатковий концерт 14 лютого, оскільки на запланований виступ о 19 год уже розкуплені всі квитки. Про це повідомив один із організаторів, директор компанії «Lutsyshyn Promo» Петро Луцишин.

Другий концерт розпочнеться о 16:00 у Центрі Довженка на Сихові. 

«МЕРІ» – культова для львів‘ян група, а її фронтмен Віктор Винник – народний улюбленець. Львів‘яни обожнюють їх, тому не дивно, що 5 наших останніх концертів гурту були аншлаговими. І саме тому Центр Довженка – їх улюблений майданчик. Сихівчани особливо гаряче зустрічають кожен концерт «МЕРІ». Ми про це завжди знали, але повний солдаут за 10 днів до концерту – для нас приємна несподіванка. Охочих, виявляється, в рази більше, ніж може вмістити зал в умовах карантину. Саме тому і запускаємо 2 концерт на 16:00, щоб усі змогли поспівати і потанцювати під улюблені хіти «МЕРІ», – сказав Петро Луцишин.

Нагадаємо, «МЕРІ» готує до Дня закоханих найкращі пісні з 5 альбомів, а також романтичні новинки з останього альбому «Снайпери-амури». Також тоді вперше наживо прозвучить найсвіжіший трек «Чорні очі». Разом із Віктором Винником та «МЕРІ» виступатиме гурт «Navigator».

Кількість місць на концерт буде обмеженою, відповідно до карантинних вимог! Квитки можна придбати тут або за цим посиланням

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!