«Вільні. Незламні. Непереможні». У Львові погасили поштову марку

1265 0
Загальний тираж марок становить 1 мільйон примірників.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На День Незалежності у Львові погасили поштовий блок марки «Вільні. Незламні. Непереможні». До блоку увійшла марка з українським воїном та шість ілюстрацій, які показують останні півроку боротьби українського народу проти окупантів. 

На марці, яку погасили, зображено маріупольський театр із написом «ДІТИ», зруйнований вокзал у Краматорську і валізи загиблих, пошкодженіт автівки, дитина з матір’ю і український захисник.

Читайте також: Поштову марку з російським кораблем продали на благодійному аукціоні за 5 млн грн

Автором поштового блоку став молодий український дизайнер з Краматорська Антон Хрупін.

Читайте також: Незалежність україни та пес Патрон. «Укрпошта» випустить нові марки у серпні

Загальний тираж марок становить 1 мільйон примірників. Номінальна вартість блоку – 60 грн.

Нагадаємо, що з 28 липня «Укрпошта» ввела в обіг нову поштову марку «Доброго вечора, ми з України». На новій марці зображений трактор з українським прапором, який тягне за собою російський танк. Ескіз та тематику марки обрали українці шляхом голосування у додатку «Дія» та на сайті «Укрпошти».
Фото, відео Марти Байдаки

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!