Політична реклама

Віолончеліст зі Швейцарії гратиме у Львові твори Вівальді та Чайковського

1139 0
Твори двох великих композиторів, чия музика належить до «золотого фонду» світової класики, а саме Антоніо Вівальді і Петра Чайковського, звучатимуть у Львівській філармонії у середу, 30 квітня о 19:00 у виконанні Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова», соліста-віолончеліста Дениса Северіна (Швейцарія) та соліста-скрипаля Кирила Шарапова (Київ).

В першій частині концерту прозвучить найвідоміший твір барокового майстра Вівальді – цикл з чотирьох концертів для струнного оркестру «Пори року». Продовжить програму музика Петра Чайковського – від маленького і ліричного Andante cantabile (початково частини з квартету), через драматичне і віртуозне Pezzo capriccioso до знаменитого струнного секстету «Пам'ятка з Флоренції», повідомили у прес-службі Львівської філармонії.

А вже 1 травня з 10 до 17:00 у Львівській філармонії віолончеліст Денис Северін та скрипаль Кирило Шарапов проведуть безкоштовний майстер-клас «Віртуозна академія» для музичних колективів та солістів.

Довідка:

Денис Северін – професор Вищої школи музики в Женеві і Вищої школи мистецтв в Берні, де він викладає віолончель, камерну і старовинну музику. Також він веде майстер-класи у Німеччині, Франції, Іспанії, Швейцарії і Бразилії. Член журі міжнародних конкурсів в Ільзаху (Франція) та Монтре (Швейцарія), а також Швейцарського національного молодіжного конкурсу, президент Міжнародної благочинної асоціації «Мистецтво без кордонів», учасник організаційного комітету ESTA Schweiz (European String Teacher Association).
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!