Віртуальний тур картиною Сальвадора Далі. Де подивитись?

2091 0
У мережі презентували віртуальний картиною Сальвадора Далі «Археологічний відгомін «Анжелюса» Мілле» в рамках виставки «Дісней і Далі: Архітектори уяви», яка проходить у Флориді.

Всі, хто переглядають відео, мають змогу зануритися всередину одного з ранніх полотен Далі під назвою «Археологічний відгомін «Анжелюс» Мілле». 3D-проект отримав назву «Сни Далі», повідомляють на сайті музею Сальвадора Далі в місті Сент-Пітерсберг (США).

У «Снах далі» відвідувачі зможуть роздивитися елементи картини. Віртуальна реальність також доповнена мотивами, які зустрічаються в низці інших полотен митця

Як відомо, «Археологічний відгомін «Анжелюса» Мілле» — це картина Сальвадора Далі, яку він написав у 1935 році. Знаходиться вона у колекції Музею Сальвадора Далі в Сент-Пітерсберзі (США).

Нагадаємо, віднедавна не потрібно стояти у кількагодинні черзі, щоб побувати в Луврі чи Метрополітені. Інтернет надає можливість подорожувати світом та відвідувати найвідоміші музеї, не покидаючи власної домівки. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!